Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/3602
Назва: | Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи |
Інші назви: | Pedagogical conditions for the formation of the readiness for professional activity of the future specialists in the sphere of hotel and restaurant business |
Автори: | Піцул, Катерина Сергіївна Pitsul, Kateryna |
Ключові слова: | педагогічні умови готовність до професійної діяльності фахівці з готельної і ресторанної справи професійна діяльність pedagogical conditions readiness for professional activities specialists in the sphere of hotel and restaurant business professional activities |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Піцул К. С. Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : зб. наук. пр. — 2016. — № 6. — С. 112-118. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/3602 |
Розташовується у зібраннях: | 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21.pdf | 555.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.