Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/3602
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Піцул, Катерина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Pitsul, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-03T13:01:35Z | - |
dc.date.available | 2019-09-03T13:01:35Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Піцул К. С. Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : зб. наук. пр. — 2016. — № 6. — С. 112-118. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/3602 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | педагогічні умови | uk |
dc.subject | готовність до професійної діяльності | uk |
dc.subject | фахівці з готельної і ресторанної справи | uk |
dc.subject | професійна діяльність | uk |
dc.subject | pedagogical conditions | uk |
dc.subject | readiness for professional activities | uk |
dc.subject | specialists in the sphere of hotel and restaurant business | uk |
dc.subject | professional activities | uk |
dc.title | Педагогічні умови формуваня готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи | uk |
dc.title.alternative | Pedagogical conditions for the formation of the readiness for professional activity of the future specialists in the sphere of hotel and restaurant business | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | 2016 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.