Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952
Назва: | Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) |
Автори: | Дашкова (Бадюл), Вікторія Вікторівна Dashkova, Viktoriia Viktorivna |
Ключові слова: | код культури предметно-харчовий субкод культури фразеологічна одиниця українська жіноча проза початку ХХІ століття |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Бадюл В. В. Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) // Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Філологічні науки. – 2017. – Вип. 44. – С. 32–36. |
Короткий огляд (реферат): | У статті запропоновано ієрархічну модель предметного коду культури на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття; досліджено структурно-семантичний аспект фразеологічної інтерпретації предметно-харчового субкоду культури. Наголошено, що фразеологічні одиниці всебічно віддзеркалюють предметно-харчовий СКК нашої культури, що ідентифікує українську національно-культурну традицію харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра слов’янського мовознавства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dashkova, Viktoriia Viktorivna.pdf | 501.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.