Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952
Назва: Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття)
Автори: Дашкова (Бадюл), Вікторія Вікторівна
Dashkova, Viktoriia Viktorivna
Ключові слова: код культури
предметно-харчовий субкод культури
фразеологічна одиниця
українська жіноча проза початку ХХІ століття
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Бадюл В. В. Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) // Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Філологічні науки. – 2017. – Вип. 44. – С. 32–36.
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано ієрархічну модель предметного коду культури на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття; досліджено структурно-семантичний аспект фразеологічної інтерпретації предметно-харчового субкоду культури. Наголошено, що фразеологічні одиниці всебічно віддзеркалюють предметно-харчовий СКК нашої культури, що ідентифікує українську національно-культурну традицію харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952
Розташовується у зібраннях:Кафедра слов’янського мовознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dashkova, Viktoriia Viktorivna.pdf501.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.