Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дашкова (Бадюл), Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Dashkova, Viktoriia Viktorivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-14T08:39:52Z | - |
dc.date.available | 2025-05-14T08:39:52Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Бадюл В. В. Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) // Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Філологічні науки. – 2017. – Вип. 44. – С. 32–36. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952 | - |
dc.description.abstract | У статті запропоновано ієрархічну модель предметного коду культури на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття; досліджено структурно-семантичний аспект фразеологічної інтерпретації предметно-харчового субкоду культури. Наголошено, що фразеологічні одиниці всебічно віддзеркалюють предметно-харчовий СКК нашої культури, що ідентифікує українську національно-культурну традицію харчування. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | код культури | uk |
dc.subject | предметно-харчовий субкод культури | uk |
dc.subject | фразеологічна одиниця | uk |
dc.subject | українська жіноча проза початку ХХІ століття | uk |
dc.title | Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра слов’янського мовознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dashkova, Viktoriia Viktorivna.pdf | 501.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.