Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19157
Title: | Структура інформаційної системи організації харчування |
Authors: | Ворошилін, А. О. Шибаєва, Н. О. |
Keywords: | інформаційна система харчування калорії |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
Citation: | Ворошилін А. О. Структура інформаційної системи організації харчування / А. О. Ворошилін, Н. О. Шибаєва // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 15-16. |
Abstract: | В цій тезі йде мова про детальний функціонал веб-сервісу та реалізацію внутрішніх компонентів. Обраний технологічний стек як серверної частини, так і клієнтської. У роботі пропонується розробка веб-сайту здорового та збалансованого харчування. Основною метою цього додатку є покращення якості життя суспільства, завдяки контролюванню продуктів які споживаються та їх кількості. Відштовхуючись від цього, першою метою для користувача є визначення індивідуальної норми калорій в день, що є дуже важливим для досягнення результату. На цей результат впливають фізичні показники , стать, ціль користувача та рівень фізичної активності в його житті. Кількість калорій вираховується за формулою Хариса-Бенедікта. |
URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19157 |
Appears in Collections: | Інформатика, інформаційні системи та технології (2024) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
A. O. Voroshilin.pdf | 4.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.