Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19157
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ворошилін, А. О. | - |
dc.contributor.author | Шибаєва, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-21T11:18:38Z | - |
dc.date.available | 2024-05-21T11:18:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ворошилін А. О. Структура інформаційної системи організації харчування / А. О. Ворошилін, Н. О. Шибаєва // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 15-16. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19157 | - |
dc.description.abstract | В цій тезі йде мова про детальний функціонал веб-сервісу та реалізацію внутрішніх компонентів. Обраний технологічний стек як серверної частини, так і клієнтської. У роботі пропонується розробка веб-сайту здорового та збалансованого харчування. Основною метою цього додатку є покращення якості життя суспільства, завдяки контролюванню продуктів які споживаються та їх кількості. Відштовхуючись від цього, першою метою для користувача є визначення індивідуальної норми калорій в день, що є дуже важливим для досягнення результату. На цей результат впливають фізичні показники , стать, ціль користувача та рівень фізичної активності в його житті. Кількість калорій вираховується за формулою Хариса-Бенедікта. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | інформаційна система | uk |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | калорії | uk |
dc.title | Структура інформаційної системи організації харчування | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інформатика, інформаційні системи та технології (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A. O. Voroshilin.pdf | 4.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.