Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17311
Назва: | Формування художнього смаку майбутнього учителя музичного мистецтва в контексті європейської інтеграції мистецької освіти |
Автори: | Хан Хуйюнь |
Ключові слова: | художній смак майбутні учителі музичного мистецтва європейська інтеграція мистецької освіти інформаційне суспільство та глобалізація |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Хан Хуйюнь Формування художнього смаку майбутнього учителя музичного мистецтва в контексті європейської інтеграції мистецької освіти / Хан Хуйюнь // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства: матеріали і тези VІІI Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 14-15 жовтня 2022 р.). – Т. 2. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – С. 98-101. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена актуальної проблемі підвищення продуктивності загальної музичної освіти України за допомогою формування художнього смаку майбутніх учителів музичного мистецтва. Розкрита сутність явища художнього смаку, важливість його формування у майбутніх учителів даного профілю в контексті європейської інтеграції української мистецької освіти в умовах інформаційного суспільства та глобалізації. Представлено основні складові художнього смаку майбутніх учителів музичного мистецтва та принципи його формування в процесі фахової підготовки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17311 |
Розташовується у зібраннях: | Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2022) Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Han Huiyun.pdf | 2.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.