Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17311
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХан Хуйюнь-
dc.date.accessioned2023-05-30T12:17:16Z-
dc.date.available2023-05-30T12:17:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХан Хуйюнь Формування художнього смаку майбутнього учителя музичного мистецтва в контексті європейської інтеграції мистецької освіти / Хан Хуйюнь // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства: матеріали і тези VІІI Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 14-15 жовтня 2022 р.). – Т. 2. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – С. 98-101.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17311-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальної проблемі підвищення продуктивності загальної музичної освіти України за допомогою формування художнього смаку майбутніх учителів музичного мистецтва. Розкрита сутність явища художнього смаку, важливість його формування у майбутніх учителів даного профілю в контексті європейської інтеграції української мистецької освіти в умовах інформаційного суспільства та глобалізації. Представлено основні складові художнього смаку майбутніх учителів музичного мистецтва та принципи його формування в процесі фахової підготовки.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectхудожній смакuk
dc.subjectмайбутні учителі музичного мистецтваuk
dc.subjectєвропейська інтеграція мистецької освітиuk
dc.subjectінформаційне суспільство та глобалізаціяuk
dc.titleФормування художнього смаку майбутнього учителя музичного мистецтва в контексті європейської інтеграції мистецької освітиuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2022) Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Han Huiyun.pdf2.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.