Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/956
Назва: | Формування корпоративної культури в майбутніх виноробів у процесі фахової підготовки |
Інші назви: | Formation of corporative culture of future wine-producers in the process of professional training |
Автори: | Ногінська, Аліна Олександрівна Noginska, Alina Oleksandrivna |
Ключові слова: | корпоративна культура майбутні винороби педагогічні умови фахова підготовка future wine-producers corporative culture pedagogical conditions professional training |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського |
Бібліографічний опис: | Ногінська, А. О. Формування корпоративної культури в майбутніх виноробів у процесі фахової підготовки : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Аліна Олександрівна Ногінська; наук. кер. Н. І. Кожемякіна; ДЗ "Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського". – Одеса, 2011. – 20 с. |
Короткий огляд (реферат): | У дисертації вперше науково обґрунтовано і визначено сутність і структуру поняття “корпоративна культура майбутніх виноробів”; визначено педагогічні умови (залучення студентів до взаємодії та взаємовідносин в андрагогічній моделі навчання; забезпечення міжпредметних зв’язків у формуванні корпоративної культури майбутніх виноробів; наявність методичного супроводу майбутніх виноробів у процесі аудиторного навчання та їхньої самостійної роботи); розроблено експериментальну модель формування корпоративної культури виноробів, що реалізується в три етапи: інформаційно-когнітивний, діяльнісно-репродуктивний, діяльнісно-адаптивний; визначено та науково обґрунтовано критерії і показники сформованості корпоративної культури майбутніх виноробів: етнокультурна; професійно-етична та статусно-рольова компетентності. In the dissertation for the first time was scientifically grounded and defined the essence and structure of a notion “corporative culture of future wine-producers”: the pedagogical conditions have been defined (integration of the students into interaction and interrelations in frames of andragogical model of learning); actualization of interdisciplinal connections in the process of formation of corporative culture of future wine-producers; presence methodological support of future wine-producers in the process of learning in classes and self-learning); the experimental model of the formation of the corporative culture of future wine-makers has been developed, it contains three stages: informational and cognitive, active and reproductive, active and adaptive. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/956 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Noginska,.aref.pdf | 199.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.