Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/955
Title: | Формування корпоративної культури в майбутніх виноробів у процесі фахової підготовки |
Other Titles: | Formation of corporative culture of future wine-producers in the process of professional training |
Authors: | Ногінська, Аліна Олександрівна Noginska, Alina Oleksandrivna |
Keywords: | корпоративна культура майбутні винороби педагогічні умови фахова підготовка future wine-producers corporative culture pedagogical conditions professional training |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | Ногінська, А. О. Формування корпоративної культури в майбутніх виноробів у процесі фахової підготовки [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Аліна Олександрівна Ногінська; наук. кер. Н. І. Кожемякіна; Одес. держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2010. – 245 с. |
Abstract: | У дисертації вперше науково обґрунтовано і визначено сутність і структуру поняття “корпоративна культура майбутніх виноробів”; визначено педагогічні умови (залучення студентів до взаємодії та взаємовідносин в андрагогічній моделі навчання; забезпечення міжпредметних зв’язків у формуванні корпоративної культури майбутніх виноробів; наявність методичного супроводу майбутніх виноробів у процесі аудиторного навчання та їхньої самостійної роботи); розроблено експериментальну модель формування корпоративної культури виноробів, що реалізується в три етапи: інформаційно-когнітивний, діяльнісно-репродуктивний, діяльнісно-адаптивний. In the dissertation for the first time was scientifically grounded and defined the essence and structure of a notion “corporative culture of future wine-producers”: the pedagogical conditions have been defined (integration of the students into interaction and interrelations in frames of andragogical model of learning); actualization of interdisciplinal connections in the process of formation of corporative culture of future wine-producers; presence methodological support of future wine-producers in the process of learning in classes and self-learning); the experimental model of the formation of the corporative culture of future wine-makers has been developed, it contains three stages: informational and cognitive, active and reproductive, active and adaptive. |
URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/955 |
Appears in Collections: | Дисертації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ногінська Аліна Олександрівна.pdf | 918.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.