Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/955
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ногінська, Аліна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Noginska, Alina Oleksandrivna | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-03T13:23:41Z | - |
dc.date.available | 2018-12-03T13:23:41Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Ногінська, А. О. Формування корпоративної культури в майбутніх виноробів у процесі фахової підготовки [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Аліна Олександрівна Ногінська; наук. кер. Н. І. Кожемякіна; Одес. держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2010. – 245 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/955 | - |
dc.description.abstract | У дисертації вперше науково обґрунтовано і визначено сутність і структуру поняття “корпоративна культура майбутніх виноробів”; визначено педагогічні умови (залучення студентів до взаємодії та взаємовідносин в андрагогічній моделі навчання; забезпечення міжпредметних зв’язків у формуванні корпоративної культури майбутніх виноробів; наявність методичного супроводу майбутніх виноробів у процесі аудиторного навчання та їхньої самостійної роботи); розроблено експериментальну модель формування корпоративної культури виноробів, що реалізується в три етапи: інформаційно-когнітивний, діяльнісно-репродуктивний, діяльнісно-адаптивний. In the dissertation for the first time was scientifically grounded and defined the essence and structure of a notion “corporative culture of future wine-producers”: the pedagogical conditions have been defined (integration of the students into interaction and interrelations in frames of andragogical model of learning); actualization of interdisciplinal connections in the process of formation of corporative culture of future wine-producers; presence methodological support of future wine-producers in the process of learning in classes and self-learning); the experimental model of the formation of the corporative culture of future wine-makers has been developed, it contains three stages: informational and cognitive, active and reproductive, active and adaptive. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk |
dc.subject | корпоративна культура | uk |
dc.subject | майбутні винороби | uk |
dc.subject | педагогічні умови | uk |
dc.subject | фахова підготовка | uk |
dc.subject | future wine-producers | uk |
dc.subject | corporative culture | uk |
dc.subject | pedagogical conditions | uk |
dc.subject | professional training | uk |
dc.title | Формування корпоративної культури в майбутніх виноробів у процесі фахової підготовки | uk |
dc.title.alternative | Formation of corporative culture of future wine-producers in the process of professional training | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ногінська Аліна Олександрівна.pdf | 918.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.