Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/9201
Назва: | Лексико-граматичні особливості німецького кулінарного тексту |
Інші назви: | Lexical and Grammatical Parameters of the Cooking Lexemes in the German Culinary Text |
Автори: | Мелех, Г. Б. |
Ключові слова: | кулінарний текст рецепт інструкція тематична група |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Мелех Г. Б. Лексико-граматичні особливості німецького кулінарного тексту / Г. Б. Мелех // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : Лінгвістичні науки : зб. наук. праць. – Одеса: Астропринт, 2012. – № 15. – С. 115-125. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена характеристиці лексичних та граматичних параметрів кулінарних лексем у складі кулінарного тексту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/9201 |
Розташовується у зібраннях: | 2012 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Melekh G. B.2012.pdf | 180.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.