Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2860
Назва: | Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження) |
Інші назви: | Genetically modified foods - for and against (on materials of sociological research) |
Автори: | Петінова, Оксана Борисівна Petinova, Oksana Borysivna Базік, Ірина |
Ключові слова: | генетично модифіковані продукти соціологічне дослідження екологічна ситуація гіпотези дослідження |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Базік І. Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження) / І. Базік, О. Б. Петінова // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 239-243. |
Короткий огляд (реферат): | Генетично модифіковані продукти – це тема, що стосується кожного, адже люди споживають їжу кожного дня незалежно від статі, віку та соціального статусу. Останніми роками у пресі та по телебаченню дедалі частіше з'являється інформацію про генетично модифікованої продукції. У світі існують як прибічники цієї категорії продукції, так й затяті противники |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2860 |
Розташовується у зібраннях: | Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petinova.pdf | 142.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.