Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21706
Назва: Інноваційні технології на уроках англійської мови як засіб оптимізації навчального процесу та активізації пізнавальної діяльності учнів
Автори: Прокопенко, Г. С.
Ключові слова: інноваційні технології
англійська мова
урок англійської мови
пізнавальна діяльность учнів
навчальний процес
Дата публікації: 2025
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»; Нерубайський навчально-виховний комплекс "школа-гімназія" Нерубайської сільської ради
Бібліографічний опис: Прокопенко Г. С. Інноваційні технології на уроках англійської мови як засіб оптимізації навчального процесу та активізації пізнавальної діяльності учнів / Г. С. Прокопенко // Модернізація освітнього процесу в сучасних закладах освіти: збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Одеса, Україна, 20-21 лютого 2025 року). Редколегія: І.А.Княжева, Т.І.Койчева, Т.Ю. Осипова, О. А. Галіцан, І. О. Бартєнєва, О.П.Ноздрова, І.С.Артемьєва, П.П.Кинєва. Одеса: Університет Ушинського, 2025. С. 144–148.
Короткий огляд (реферат): Проаналізувавши поняття «інтерес» і «пізнання» багатьма науковцями (В.Юрович, С.Іванішена тощо), можна сказати, що пізнавальний інтерес - більш вузьке поняття, суть якого полягає в цілеспрямованому прагненні учнів до оволодіння знаннями, в активному пошуку нових способів поглиблення пізнання. Пізнавальний інтерес - найважливіша область загального інтересу. Його предметом є найзначніша властивість людини: пізнавати навколишній світ не тільки з метою біологічного та соціального орієнтування в дійсності, але й у істотному відношенні людини до світу - в прагненні проникати в його різноманіття, відбивати у свідомості сутнісні, причинно-наслідкові зв'язки, закономірності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21706
Розташовується у зібраннях:2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf3.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.