Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБобро, Олена Валеріївна-
dc.contributor.authorBobro, Olena Valeriivna-
dc.contributor.authorТронько, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorTronko, Sergiy Petrovych-
dc.date.accessioned2019-04-25T09:17:27Z-
dc.date.available2019-04-25T09:17:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБобро О. В. Характеристика та профілактика деяких видів харчових отруєнь / О. В. Бобро, С. П. Тронько // Менеджмент підприємницької діяльності: навч. посіб. для професійної підготовки військовослужбовців ЗС України звільнених у запас. Проект «Україна-Норвегія». – Вип. 6 / МОН України, ДЗ "ПНПУ ім. К. Д. Ушинського"; [рецензенти:Т. В. Матюк, Г. О. Сакун; авт. передм. О. Я. Чебикін]. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика». – 2018. – С. 208-215.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2154-
dc.description.abstractХарчові отруєння – гострі або хронічні захворювання, які виникають внаслідок вживання значно забрудненої деякими видами мікроорганізмів їжі або яка містить токсичні для орга- нізму речовини мікробного або немікробного походження. Харчові отруєння бактеріаль- ного походження є захворюваннями, які виникають тільки після вживання їжі, яка містить живі мікроорганізми або продукти їх життєдіяльності (токсини) і клінічно перебігають з вираженими певною мірою явищами токсикозу організму. L'intoxication alimentaire est une maladie aiguë ou chronique qui survient à la suite de la consommation d'aliments fortement contaminés par certains types de micro-organismes ou contenant des substances toxiques d'origine microbienne ou non microbienne. L'intoxication alimentaire d'origine bactérienne est une maladie qui ne survient qu'après avoir mangé des aliments contenant des micro-organismes vivants ou des produits de leurs activités (toxines) et qui surviennent cliniquement avec un certain degré de toxicose du corps.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectхарчові отруєнняuk
dc.subjectкласифікація харчових отруєньuk
dc.subjectтоксикоінфекціїuk
dc.subjectхарчові бактеріальні токсикозиuk
dc.subjectfood poisoninguk
dc.subjectclassification of food poisoninguk
dc.subjecttoxicoinfectionuk
dc.subjectnutritional bacterial toxaemiauk
dc.titleХарактеристика та профілактика деяких видів харчових отруєньuk
dc.title.alternativeCharacteristics and prevention of certain types of food poisoninguk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:2018 Вип. 6

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Bobro Olena Valeriivna 2018.pdf1.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.