Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2154
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бобро, Олена Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Bobro, Olena Valeriivna | - |
dc.contributor.author | Тронько, Сергій Петрович | - |
dc.contributor.author | Tronko, Sergiy Petrovych | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-25T09:17:27Z | - |
dc.date.available | 2019-04-25T09:17:27Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бобро О. В. Характеристика та профілактика деяких видів харчових отруєнь / О. В. Бобро, С. П. Тронько // Менеджмент підприємницької діяльності: навч. посіб. для професійної підготовки військовослужбовців ЗС України звільнених у запас. Проект «Україна-Норвегія». – Вип. 6 / МОН України, ДЗ "ПНПУ ім. К. Д. Ушинського"; [рецензенти:Т. В. Матюк, Г. О. Сакун; авт. передм. О. Я. Чебикін]. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика». – 2018. – С. 208-215. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2154 | - |
dc.description.abstract | Харчові отруєння – гострі або хронічні захворювання, які виникають внаслідок вживання значно забрудненої деякими видами мікроорганізмів їжі або яка містить токсичні для орга- нізму речовини мікробного або немікробного походження. Харчові отруєння бактеріаль- ного походження є захворюваннями, які виникають тільки після вживання їжі, яка містить живі мікроорганізми або продукти їх життєдіяльності (токсини) і клінічно перебігають з вираженими певною мірою явищами токсикозу організму. L'intoxication alimentaire est une maladie aiguë ou chronique qui survient à la suite de la consommation d'aliments fortement contaminés par certains types de micro-organismes ou contenant des substances toxiques d'origine microbienne ou non microbienne. L'intoxication alimentaire d'origine bactérienne est une maladie qui ne survient qu'après avoir mangé des aliments contenant des micro-organismes vivants ou des produits de leurs activités (toxines) et qui surviennent cliniquement avec un certain degré de toxicose du corps. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | харчові отруєння | uk |
dc.subject | класифікація харчових отруєнь | uk |
dc.subject | токсикоінфекції | uk |
dc.subject | харчові бактеріальні токсикози | uk |
dc.subject | food poisoning | uk |
dc.subject | classification of food poisoning | uk |
dc.subject | toxicoinfection | uk |
dc.subject | nutritional bacterial toxaemia | uk |
dc.title | Характеристика та профілактика деяких видів харчових отруєнь | uk |
dc.title.alternative | Characteristics and prevention of certain types of food poisoning | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2018 Вип. 6 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Bobro Olena Valeriivna 2018.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.