Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19722
Назва: | Важливість формування здоров’язберігаючої компетентності в процесі технологічної підготовки здобувачів вищої освіти |
Автори: | Савчук, Олена Петрівна Savchuk, Olena Petrivna |
Ключові слова: | здоров’я здоров’язберігаюча компетентність технологічна підготовка здобувачі вищої освіти |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Савчук О. П. Важливість формування здоров’язберігаючої компетентності в процесі технологічної підготовки здобувачів вищої освіти / О. П. Савчук // Інноватика в освіті, дизайні та мистецтві : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, м. Одеса, 23-24 травня 2024 року. Одеса: Університет Ушинського, 2024. С. 74-77 |
Короткий огляд (реферат): | Мета освітньої галузі «Технології» передбачає формування технічно, технологічно та комп’ютерно освіченої особистості, підготовленої до життя й активної трудової, гуманістичної та природо відповідної перетворювальної діяльності в сучасному високотехнологічному інформаційному суспільстві. Відповідно до нормативно-правових документів – Конституції України, Законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки одним із пріоритетів державної освітньої політики є створення оптимальних умов для формування, збереження та зміцнення здоров’я учнівської молоді, розвитку фізично здорової та духовно багатої особистості. За таких умов залишається актуальним збереження життя і здоров’я учасників трудового процесу і діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19722 |
Розташовується у зібраннях: | Інноватика в освіті, дизайні та мистецтві (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
74-77.pdf | 917.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.