Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17527
Назва: | Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання |
Автори: | Карбівнича, Тетяна Василівна |
Ключові слова: | викладання дисципліни товарознавство харчові продукти дистанційне навчання |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Карбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44. |
Короткий огляд (реферат): | Застосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17527 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Karbivnycha.pdf | 3.82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.