Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15288| Title: | Самоосвіта здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Фізична культура» та «Фізична культура і спорт» |
| Authors: | Дишель, Галина Олександрівна Dyshel, Galyna Oleksandrivna |
| Keywords: | підготовка фахівців з фізичної культури самоосвіта здобувачів вищої освіти компетенція фахівців вміння та навчики |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
| Citation: | Дишель Г. О. Самоосвіта здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Фізична культура» та «Фізична культура і спорт» / Г. О. Дишель // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 62-65. |
| Abstract: | Особливість підготовки фахівців з фізичної культури та фізичної культури і спорту у закладах вищої освіти полягає в тому, що значна частина здобувачів є спортсменами різної кваліфікації, їх навчання пов’язане із постійними тренуваннями, від’їздами на змагання та тренувальні збори. За традиційної форми навчання здобувачам доводилося пропускати певну кількість аудиторних занять зокрема медико-біологічних дисциплін, що у подальшому призводило до проблемам щодо засвоєння навчального матеріалу, формування вмінь і навичок на належному рівні та відповідності компетенціям спеціаліста в галузі фізичної культури. Тому, певною мірою, дистанційне навчання сприяло вирішенню даного питання. |
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15288 |
| Appears in Collections: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dyshel Galyna Oleksandrivna; 2022.pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.