Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11015
Назва: | Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Корпоративна культура викладача як суб’єкта професійної діяльності» |
Автори: | Койчева, Тетяна Іванівна Koycheva, Tetyana Ivanivna |
Ключові слова: | методичні рекомендації здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальність 015 Професійна освіта анотація дисципліни плани практичних занять завдання для самостійної роботи рекомендована література вимоги до знань і вмінь здобувачів перелік питань до заліку практичне заняття самостійна робота корпоративна культура суб’єкт професійної діяльності |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Койчева Т. І. Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Корпоративна культура викладача як суб’єкта професійної діяльності» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 015 Професійна освіта : Одеса, Університет Ушинського, 2020. 30 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 015 Професійна освіта. Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11015 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра педагогіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Koicheva Korporatyvna kultura.pdf | 417.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.