Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/3744
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сергеєва, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Sergeeva, Tetiana Petrivna | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-09T10:26:56Z | - |
dc.date.available | 2019-09-09T10:26:56Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Сергеєва Т. П. Визначення рівня фізичного здоров’я студентів – майбутніх фахівців харчових технологій у процесі фізичного виховання / Сергеєва Т. П. // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : зб. наук. праць. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського. – 2012. – № 7-8. – С.188-197. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/3744 | - |
dc.description.abstract | Розглянуті поняття рівня фізичного здоров’я, здорового способу життя, самовиховання та самовдосконалення. Представлені результати тестування студентів першого курсу Одеської національної академії харчових технологій. Визначений рівень соматичного здоров’я за методикою Апанасенко Г. Л. Відзначається, що рівень фізичного здоров’я студентів досить низький. Розроблена модель комплексного підходу до підвищення рівня здоров’я та ефективності застосування педагогічних прийомів впливу на мотивацію студентів до його збереження та підвищення рівня фізичного здоров’я. Показано, що комплексний підхід сприяє збереженню та підвищенню рівня фізичного здоров’я студентів. The results of questionnaires and testing of the first – year students of Odessa National Academy of Food Technologies have been presented. The level of somatic health according to G.L. Apanasenko’s method has been determined. It has been proved that the level of students’ physical health is rather low. The model of the complex approach to raising the level of the physical health and efficiency of application of the pedagogic techniques of influence on students’ motivation to its preservation and raising, has been worked out. It has been shown that the complex approach promotes preservation and raising of the level of students’ physical health. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського | uk |
dc.subject | комплексний підхід | uk |
dc.subject | рівень фізичного здоров’я | uk |
dc.subject | здоров’язбережувальна система | uk |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk |
dc.subject | complex approach | uk |
dc.subject | the level of physical health | uk |
dc.subject | health saving system | uk |
dc.subject | healthy way of life | uk |
dc.title.alternative | Визначення рівня фізичного здоров’я студентів – майбутніх фахівців харчових технологій у процесі фізичного виховання | uk |
dc.title.alternative | Determination of the level of students’ physical health, – future specialists of food technologies, in the process of physical training | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2012 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sergeeva.pdf | 195.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.