Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2763
Назва: | Методи і прийоми розширення іншомовної професійної лексики студентів музикантів |
Інші назви: | Methods and techniques of foreign language extension professional vocabulary of music students |
Автори: | Ричка, Тетяна Іванівна Rychka, Tetyana Ivanivna |
Ключові слова: | вивчення іноземної мови як засобу спілкування сучасні підходи до навчання іноземній мові ефективні методи й прийоми розширення професійної іншомовної лексики learning a foreign language as means of communication modern approaches to teaching a foreign language efficient methods and techniques of expanding of professional foreign language vocabulary |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського |
Бібліографічний опис: | Ричка Т. І. Методи і прийоми розширення іншомовної професійної лексики студентів музикантів / Т. І. Ричка // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. – Одеса : ПНПУ ім. К. Д. Ушинського. – 2012. – № 1-2. – С. 60-66. |
Короткий огляд (реферат): | В статті актуалізується проблема іншомовної підготовки студентів,музикантів відповідно до вимог сучасності, висвітлено підходи до навчання, що користуються найбільшим попитом, розглянуто ефективні методи і прийоми розширення професійної лексики студентів,музикантів. The problem of music students’ foreign training according to contemporary demands is actualized in the article, the most popular approaches to learning are elucidated, the efficient methods and techniques of expanding of professionally oriented vocabulary of music students are examined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2763 |
Розташовується у зібраннях: | 2012 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rychka.pdf | 512.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.