Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабешко, Маргарита Сергіївна-
dc.date.accessioned2019-07-31T10:23:03Z-
dc.date.available2019-07-31T10:23:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБабешко М. С. Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP / М. С. Бабешко //Освіта та соціалізація особистості : матеріали V Всеукр. інтернет-конф. (Одеса, Запоріжжя, 12-13 травня 2017 р.). — Одеса ; Запоріжжя, 2017. — С. 84-85.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2742-
dc.description.abstractСоціальна компетентність – це володіння спільною (груповою, кооперативною) професійною діяльністю і прийомами професійного спілкування, вміння співпрацювати, брати на себе соціальну відповідальність за результати своєї професійної праці. Особистісна компетентність – це володіння прийомами особистісного самовираження та саморозвитку, засобами протистояння професійним деформаціям особистостіuk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectмоделі професійної компетентності фахівцяuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectамериканський підхід до компетенціїuk
dc.subjectєвропейський підхід до компетенціїuk
dc.titleОцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAPuk
dc.title.alternativeEstimation of personal competencies of hotel and restaurant specialist by GAP analysis methoduk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Освіта та соціалізація особистості (2017)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
babeshko.pdf139.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.