Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2742
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабешко, Маргарита Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-31T10:23:03Z | - |
dc.date.available | 2019-07-31T10:23:03Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Бабешко М. С. Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP / М. С. Бабешко //Освіта та соціалізація особистості : матеріали V Всеукр. інтернет-конф. (Одеса, Запоріжжя, 12-13 травня 2017 р.). — Одеса ; Запоріжжя, 2017. — С. 84-85. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2742 | - |
dc.description.abstract | Соціальна компетентність – це володіння спільною (груповою, кооперативною) професійною діяльністю і прийомами професійного спілкування, вміння співпрацювати, брати на себе соціальну відповідальність за результати своєї професійної праці. Особистісна компетентність – це володіння прийомами особистісного самовираження та саморозвитку, засобами протистояння професійним деформаціям особистості | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | моделі професійної компетентності фахівця | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.subject | американський підхід до компетенції | uk |
dc.subject | європейський підхід до компетенції | uk |
dc.title | Оцінка особистісних компетенцій фахівця готельно – ресторанної справи за методом аналізу GAP | uk |
dc.title.alternative | Estimation of personal competencies of hotel and restaurant specialist by GAP analysis method | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Освіта та соціалізація особистості (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
babeshko.pdf | 139.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.