Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21980
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерзі, Д. Д.-
dc.contributor.authorГунченко, О. О.-
dc.date.accessioned2025-05-14T11:33:17Z-
dc.date.available2025-05-14T11:33:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТерзі Д. Д. інтеграція IoT у харчове виробництво: використання esp32 для автоматизації дозування / Д. Д. Терзі, О. О. Гунченко // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять другої Всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (Одеса, 25 квітня 2025 р.) / Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського", ОНУ ім. І. І. Мечнікова. – Одеса, 2025. - С. 32-34.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21980-
dc.description.abstractІнтернет речей (IoT) активно впроваджується у різні сфери промисловості, включаючи харчове виробництво. Однією з актуальних і ключових задач є автоматизація процесів дозування інгредієнтів, що забезпечує точність, зменшення втрат та підвищення ефективності виробництва. Мета цієї роботи – розглянути використання мікроконтролера ESP32 для побудови системи автоматичного дозування рідких та сипучих інгредієнтів. Для цього представлено архітектуру системи, взаємодію з датчиками та виконавчими механізмами, а також аналіз сценаріїв подальшого вдосконалення.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"uk
dc.subjectІоТuk
dc.subjectавтоматизація дозуванняuk
dc.subjectESP32uk
dc.subjectMQTTuk
dc.subjectдозування інгредієнтівuk
dc.subjectхарчове виробництвоuk
dc.subjectкулінарні виробиuk
dc.titleінтеграція IoT у харчове виробництво: використання esp32 для автоматизації дозуванняuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Terzі.pdf196.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.