Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілинська, Марина Миколаївна-
dc.contributor.authorBilynska, Maryna Mykolaivna-
dc.contributor.authorДолженков, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorDolzhenkov, Oleg Olexandrovych-
dc.date.accessioned2025-01-27T13:53:16Z-
dc.date.available2025-01-27T13:53:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБілинська М.М., Долженков О. О. Методичні рекомендації до підготовки та захисту курсової роботи з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» / М. М. Білинська, О. О. Долженков. - Одеса : Університет Ушинського, 2025. - 65 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21428-
dc.description.abstractВ методичних рекомендаціях висвітлено загальні положення, вимоги до написання, оформлення, структури, змісту, організації та порядку захисту курсових робіт для здобувачів першого «бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Методичні рекомендації розроблено відповідно до чинних нормативних актів МОН України, положень Університету Ушинського, освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування".uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectзахист курсових робітuk
dc.subjectпублічне управління та адмініструванняuk
dc.subjectвимоги до написання курсової роботиuk
dc.subjectакадемічна доброчесністьuk
dc.titleМетодичні рекомендації до підготовки та захисту курсової роботи з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»uk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bilynska.pdf807.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.