Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/20189
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Гусарова, А. М. | - |
dc.contributor.author | Майданюк, О. В. | - |
dc.contributor.author | Осипенко, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Козак, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-13T10:25:24Z | - |
dc.date.available | 2024-09-13T10:25:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Буховець Б. О. Вміст жиру у кваліфікованих спортсменів різних спеціальностей / Н. В. Вдовенко, А. М. Гусарова, О. В. Майданюк, Г. А. Осипенко, І. О. Козак // Olympicus : науковий журнал. – 2024. – № 2. – С. 45-50. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/20189 | - |
dc.description.abstract | Проблема визначення оптимального складу тіла в спортсменів, зокрема вмісту жиру, є досить актуальною для багатьох галузей науки, як-от спортивна медицина, фізіологія, біохімія тощо. Загальновідомо, що приріст маси тіла за рахунок жирової тканини зазви- чай негативно впливає на спортивні результати. Незважаючи на велику кількість проведених досліджень, визначення оптимальних меж вмісту жиру в організмі спортсменів залежно від виду спорту залишається актуальним. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Видавничий дім «Гельветика» | uk |
dc.subject | процент жиру | uk |
dc.subject | антропометрія | uk |
dc.subject | спортсмени | uk |
dc.subject | легкоатлети | uk |
dc.subject | триатлоністи | uk |
dc.subject | біатлоністи | uk |
dc.subject | сучасне п’ятиборство | uk |
dc.title | Вміст жиру у кваліфікованих спортсменів різних спеціальностей | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 569.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.