Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/20189
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Н. В.-
dc.contributor.authorГусарова, А. М.-
dc.contributor.authorМайданюк, О. В.-
dc.contributor.authorОсипенко, Г. А.-
dc.contributor.authorКозак, І. О.-
dc.date.accessioned2024-09-13T10:25:24Z-
dc.date.available2024-09-13T10:25:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБуховець Б. О. Вміст жиру у кваліфікованих спортсменів різних спеціальностей / Н. В. Вдовенко, А. М. Гусарова, О. В. Майданюк, Г. А. Осипенко, І. О. Козак // Olympicus : науковий журнал. – 2024. – № 2. – С. 45-50.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/20189-
dc.description.abstractПроблема визначення оптимального складу тіла в спортсменів, зокрема вмісту жиру, є досить актуальною для багатьох галузей науки, як-от спортивна медицина, фізіологія, біохімія тощо. Загальновідомо, що приріст маси тіла за рахунок жирової тканини зазви- чай негативно впливає на спортивні результати. Незважаючи на велику кількість проведених досліджень, визначення оптимальних меж вмісту жиру в організмі спортсменів залежно від виду спорту залишається актуальним.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherВидавничий дім «Гельветика»uk
dc.subjectпроцент жируuk
dc.subjectантропометріяuk
dc.subjectспортсмениuk
dc.subjectлегкоатлетиuk
dc.subjectтриатлоністиuk
dc.subjectбіатлоністиuk
dc.subjectсучасне п’ятиборствоuk
dc.titleВміст жиру у кваліфікованих спортсменів різних спеціальностейuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf569.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.