Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19456| Title: | Поняття «Крос-культурна комунікація» та її складові |
| Authors: | Коваленко, Є. М. Vrait, Halyna Yakivna Врайт, Галина Яківна |
| Keywords: | крос-культурні комунікації процес інтеграції культур загальнолюдський процес інформаційна цивілізація суб’єкт-суб’єктна взаємодія |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
| Citation: | Коваленко Є. М. Поняття «Крос-культурна комунікація» та її складові / Є. М. Коваленко, Г. Я. Врайт // Методологія та технологія сучасного філософського пізнання. Матеріали VІІ Міжнародної конференції студентів, молодих вчених та науковців (Одеса, 23-24 травня 2024 р.) / оргком. : А. В. Красножон, О. А. Копусь, Г. В. Музиченко, Є. В. Борінштейн. – Одеса : Університет Ушинського, 2024. – С. 65-69. |
| Abstract: | Сучасні крос-культурні комунікації є наслідком процесу інтеграції культур, що пов’язано з розвитком інформаційної цивілізації. Тенденції розвитку людства сприяють посиленню контактів між представниками різних націй, культур. Це позитивно впливає на становлення бізнесу, активізацію міжкультурного діалогу, загальнолюдський прогрес. Крос-культурні комунікації відіграють в цьому процесі важливу роль. Вони допомагають сформувати спільні цінності у багатонаціональному колективі, активізувати контакти, усунути мовні, культурні, релігійні бар’єри. Крос-культурна комунікація як обмін між людьми ціннісними іннісними надбаннями існувала завжди, адже з давніх часів виникали зв’язки, що сприяли взаємодії та взаєморозумінню різних культур. |
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19456 |
| Appears in Collections: | Методологія та технологія сучасного філософського пізнання (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Vrait Halyna Yakivna.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.