Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19321
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLi Yu Qi-
dc.date.accessioned2024-06-07T09:48:00Z-
dc.date.available2024-06-07T09:48:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationLi Yu Qi The essence and content of the concept of «musical taste» / Li Yu Qi // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези ІХ Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 20-21 жовтня 2023 р.). ― Т. 2. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. ― С. 122-124.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19321-
dc.description.abstractThe current socio-cultural situation and rapid development of the information field actualize the problem of forming artistic taste among higher education students in artistic specialties, particularly the musical taste of future music teachers, as the level of development of this personal trait in future professionals determines the quality of their subsequent professional activities.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectмузичний смакuk
dc.subjectсутність поняттяuk
dc.subjectзміст поняттяuk
dc.subjectmusical tasteuk
dc.titleThe essence and content of the concept of «musical taste»uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2023) Т. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54.pdf2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.