Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19020
Title: | Методичні рекомендації до структури та оформлення кваліфікаційних робіт. (для здобувачів вищої освіти ОПП 014 Середня освіта (Історія) |
Authors: | Добролюбська, Юлія Андріївна Dobrolyubska, Yulia Andriivna Яновська, Лариса Григорівна Yanovska, Larysa Grygorivna |
Keywords: | методичні рекомендації кваліфікаційні (магістерські) роботи кваліфікаційні (бакалаврські) роботи |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Citation: | Добролюбська Ю. А., Яновська Л. Г. Методичні рекомендації до структури та оформлення кваліфікаційних робіт. (для здобувачів вищої освіти ОПП 014 Середня освіта (Історія). – Одеса : Університет Ушинського, 2024. 48 с. |
Abstract: | Науковою діяльністю вважається інтелектуальна творча праця, спрямована на здобуття і використання нових знань. Нові знання, здобуті в процесі фундаментальних досліджень, можуть бути оформлені у вигляді: наукових рефератів, статей, наукових доповідей, курсових, кваліфікаційних робіт. Курсова та кваліфікаційна (магістерська) роботи є видами навчальної діяльності здобувачів з елементами самостійного наукового дослідження певного питання (курсова) або низки питань чи наукової проблеми (магістерська). У першому випадку здобувачам слід опрацювати основні джерела та літературу й на їхній підставі подати наукову оцінку історичного явища, особи, процесу тощо. Кваліфікаційні роботи, особливо магістерська, мають складнішу структуру й ширше історичне тло, для їх підготовки потрібно залучити різноманітніші джерела й літературу, вони є більшими за обсягом. |
URI: | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19020 |
Appears in Collections: | Кафедра історії України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО СТРУКТУРИ ТА ОФОРМЛЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ 2024.pdf | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.