Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/18621
Title: | Методичні рекомендації до проходження навчальної (ознайомлювальної) та виробничих практик здобувачами освіти першого (бакалаврського) рівня ОПП «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування |
Authors: | Білинська, Марина Миколаївна Bilynska, Maryna Mykolaivna Долженков, Олег Олександрович Dolzhenkov, Oleg Olexandrovych |
Keywords: | методичні рекомендації виробнича практика публічне управління адміністрування |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Citation: | Методичні рекомендації до проходження навчальної (ознайомлювальної) та виробничих практик здобувачами освіти першого (бакалаврського) рівня ОПП «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування : укладачі : М. М. Білинська, О. О. Долженков. Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2024. 55 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації до проходження навчальної (ознайомлювальної) та виробничих практик здобувачами освіти першого (бакалаврського) рівня ОПП «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування містять інформацію про мету, завдання та зміст навчальної (ознайомлювальної) практики на 1 курсі, виробничої практики в органах місцевого самоврядування на 2 курсі та виробничої практики в органах публічної влади за функціональним спрямуванням на 3 курсі, містить критерії оцінювання та організаційні аспекти проведення практик, рекомендовані джерела інформації. |
URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/18621 |
Appears in Collections: | Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Methodological recommendations for the completion of educational.pdf | 900.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.