Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15289| Назва: | Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема | 
| Автори: | Дубова, Н. В. | 
| Ключові слова: | фахові знання учнів  кулінарного профілю самокорекція фахових знань харчові технології організація діяльності проектна діяльність учнів  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» | 
| Бібліографічний опис: | Дубова Н. В. Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема / Н. В. Дубова // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 65-68. | 
| Короткий огляд (реферат): | Проаналізувавши наукові доробки зазначених учених, у статті зроблено висновку, що процес формування контролю фахових знань учнів кулінарно гопрофілю ЗПО є ціленаправленим і організованим процесом оволодіння ними багатофункціональними уміннями самоконтролю та стійкими якостями самокорекції необхідних фахових знань у результаті усвідомленого, планомірного спостереження та фіксації рівня набуття ними соціального досвіду, опанування програмного матеріалу, оволодіння теоретичними і практичними знаннями та формування в них певних особистісних та професійних рис. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15289 | 
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dubova 2022).pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.