Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11786
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєва, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T11:36:16Z | - |
dc.date.available | 2021-06-16T11:36:16Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Лазарєва Т. А. Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2011. – №8. – С. 83-87. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11786 | - |
dc.description.abstract | У статті визначені основні проблеми та суперечності впровадження науково-дослідної роботи в процес професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі. Проведено аналіз дослідницьких умінь майстра та інженера-технолога як основних фахівців харчової галузі. Запропоновано систему неперервної підготовки та формування дослідницьких умінь у студентів, яка охоплює навчання з першого по п’ятий курс. The article identifies the main problems and contradictions of the implementation of research work in the process professional training of future specialists in the food industry. The analysis of research skills of the master and engineer-technologist as the main specialists of the food industry is carried out. A system of continuous training and development of research skills in students is proposed, which covers the study from the first to the fifth year. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | науково-дослідна діяльність | uk |
dc.subject | бакалавр | uk |
dc.subject | спеціаліст | uk |
dc.subject | магістр | uk |
dc.subject | кваліфікаційні характеристики робочих | uk |
dc.subject | дослідницькі уміння | uk |
dc.subject | research activities | uk |
dc.subject | specialist | uk |
dc.subject | specialist | uk |
dc.subject | master | uk |
dc.subject | посадові інструкції інженера харчової галузі | uk |
dc.subject | job descriptions of a food engineer | uk |
dc.subject | research skills | uk |
dc.title | Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі | uk |
dc.title.alternative | Research work of students as a basis for the formation of a creative specialist in the food industry | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | 2011 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lazarieva T. A. 2011 .pdf | 249.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.