Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛистопад, Олексій Анатолійович-
dc.contributor.authorLystopad, Oleksiy Anatoliyovych-
dc.date.accessioned2021-04-07T11:19:29Z-
dc.date.available2021-04-07T11:19:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛистопад О. Використання методу аглютинації у професійній підготовці майбутніх фахівців в умовах сучасного полікультурного простору / Олексій Листопад // Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі : матеріали ІІІ Міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 15–16 трав. 2017 р.) / Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського. ‒ Харків : Право, 2017. ‒ С. 119-122.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11134-
dc.description.abstractІнтеграція України до європейського освітнього простору і приєднання до Болонської конвенції передбачають реформування сучасної освіти та модернізацію підготовки фахівців. Тому, у педагогіці вищої школи, важливе місце відводиться дослідженню проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців в умовах сучасного полікультурного простору, оскільки сучасні професіонали мають розуміти культуру не тільки своєї країни, а й інших народів, оскільки полікультурний простір, має функціонувати як цілісна система полілогу культур, національне при цьому набуває ознак ґрунтовності.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectєвропейський освітній простірuk
dc.subjectБолонська конвенціяuk
dc.subjectреформування сучасної освітиuk
dc.subjectмодернізація підготовки фахівцівuk
dc.titleВикористання методу аглютинації у професійній підготовці майбутніх фахівців в умовах сучасного полікультурного просторуuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lystopad.pdf405.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.