Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10929
Title: Використання навчально-розвивального тренінгу у формуванні креативного потенціалу майбутніх фахівців в умовах сучасного полікультурного простору
Authors: Листопад, Олексій Анатолійович
Lystopad, Oleksiy Anatoliyovych
Keywords: навчально-розвивальний тренінг
креативний потенціал
професійна підготовка майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти
Issue Date: 2019
Publisher: Харбінський інженерний університет
Citation: Листопад О. Використання навчально-розвивального тренінгу у формуванні креативного потенціалу майбутніх фахівців в умовах сучасного полікультурного простору / Олексій Листопад // Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі: Міжнародний журнал. – Випуск 5. – Харбін : Харбінський інженерний університет, 2019. ‒ С. 101-104.
Abstract: Стрімкість змін, що відбуваються в житті суспільства та входження України в освітній європейський простір, висувають перед вихователями закладів дошкільної освіти вимоги, запровадження європейських стандартів якості освітніх послуг, задоволення яких потребує здатності до креативності, вміння знаходити в роботі з дітьми нові ресурси, оригінальні та високо продуктивні форми і способи взаємодії та спілкування, вміння проектувати та управляти власною професійної підготовкою. Сьогодні пріоритетним завданням системи освіти є не лише формування компетенцій, а й розвиток креативної особистості.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10929
Appears in Collections:2019 Вип. 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lystopad.pdf585.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.